Het versterkende Procee Oors Van der Werf principe werkt op alle niveaus

Zakelijk

Ondernemingen spelen een belangrijke (economische) rol in onze samenleving. Het starten en exploiteren van een onderneming is zowel juridisch als fiscaal geen eenvoudige zaak. Notariskantoor Procee Oors Van der Werf heeft specialisten in het ondernemingsrecht.

Alle ondernemers en organisaties kunnen bij ons terecht voor alle zaken op het gebied van het ondernemingsrecht . Wij ondersteunen bedrijven met gedegen advies en begeleiding. Vooral op het gebied van juridische kennis zijn wij onderscheidend ten opzichte van andere adviseurs. We beschouwen notariszaken bijna als onderdeel van uw continuïteit.

Uw onderneming, ook onze zaak…

Notarissen mr. M.M.M. Oors (certificaat Grotius Academie, Corporate Structures, lid vande Vereniging van Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten VOC) en mr. M.J.J. Procee-Geelhoed (certificaat KNB-specialistenopleiding, Vennootschaps- en Rechtspersonenrecht) zijn beiden gespecialiseerd in ondernemingsrecht.
U bent van harte welkom bij Procee Oors Van der Werf.

Contact

Munstersestraat 8, 8102CB Raalte
Postbus 56, 8100 AB Raalte
T: 0572 35 88 33
F: 0572 35 46 75
E: raalte@uwnotariaatinsalland.nl

Marktstraat 9, 8141 GA Heino
Postbus 38, 8140 AA Heino
T: 0572 39 22 33
F: 0572 35 46 75
E: heino@uwnotariaatinsalland.nl

Actueel

Onze klantvriendelijkheid en klantgerichtheid maakt dat u bij ons "geen nummer" bent. Dat uit zich in onze persoonlijke laagdrempelige benadering. Wij staan niet boven, maar naast onze klant. Dit voelt u vanaf het eerste gesprek. Vertrouwd en onderscheidend is uw notariaat in Salland.
© 2018 Procee Oors Van der Werf | Voorwaarden | Disclaimer | Contact